Buşoi, mesaj pentru PSD după moţiune: Vor pierde și alegerile locale într-un singur tur

Cristian Busoi, europarlamentar PNL
Cristian Busoi, europarlamentar PNL

"PSD, UDMR și Pro România au decis astăzi să le spună NU românilor care doresc să își aleagă primarii localităților în două tururi de scrutin", apreciază Cristian Buşoi.

"Votul dat împotriva Guvernului Orban este de fapt un vot împotriva unei largi majorități din societate, care vrea ca primarul ales să fie legitim. PSD a votat împotriva majorității românilor, încercând astfel să își salveze baronii locali, primarii pe care îi au în teritoriu și care nu au curajul să meargă într-un sistem de vot în două tururi de scrutin. Ei știu că românii nu mai vor baroni locali, primari preocupați de panseluțe sau de pomeni mascate în vouchere", a scris europarlamentarul PNL Cristian Buşoi pe Facebook.

"PSD a răsturnat un Guvern reformator"

O majoritate din Parlament a ales să spună NU unei majorități din societate, sperând că astfel își va conserva forța politică din teritoriu. Le transmit acestor socialiști că vor pierde și alegerile locale într-un singur tur, pentru că diferențele dintre administrațiile locale sunt vizibile. Românii văd cum se dezvoltă Clujul, Timișoara, Sibiul, Aradul, orașe cu administrații liberale și pot face comparații cu administrațiile social-democrate, care știu doar să împartă pierderile și să bage orașele în faliment.

Astăzi PSD a răsturnat un Guvern reformator, iar efectele negative vor fi resimțite de toți românii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel