Bursele americane închid la valori record

Principalii indici ai burselor de pe Wall Street au închis, luni, la cele mai înalte niveluri atinse vreodată, relatează Reuters.

Acțiunile Tesla au crescut cu peste 4% și au contribuit cel mai mult la câștigurile din S&P 500 și Nasdaq. CEO-ul Elon Musk a insistat luni în instanță că nu controlează Tesla și a spus că nu-i face plăcere să fie directorul executiv al companiei de vehicule electrice, apariția fiind menită să apere achiziția companiei SolarCity din 2016.

Indicele băncilor S&P 500 a urcat cu 1,3% înaintea rca băncile importante, prrecum Goldman Sachs și JP Morgan să îșianunțe rezultatele trimestriale.

S&P 500 (.SPX) a urcat cu aproximativ 17% în acest an, unii investitori începând să se întrebe cât de mult poate dura creșterea acțiunilor, îngrijorați de o posibilă recesiune.

Dow Jones a crescut cu 0,36% până la 34,996,18 puncte, în timp ce S&P 500 a câștigat 0,35%, până la 4.384,63.

Nasdaq Composite (.IXIC) a urcat cu 0,21% până la 14.733,24 puncte.

Walt Disney a crescut cu peste 4% la un maxim pe două luni după ce filmul „Black Widow” al Marvel a câștigat 80 de milioane de dolari în primul său weekend.

Virgin Galactic Holdings a scăzut cu 17% după ce compania de turism spațial a declarat că ar putea vinde acțiuni în valoare de până la 500 de milioane de dolari, la o zi după ce compania a finalizat primul său zbor de testare cu echipaj în spațiu, cu fondatorul miliardarului Richard Branson la bord, notează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel