Bursa de la Londra, la București. Laufer: Concurență acerbă. România a ieșit ÎNVINGĂTOARE

London Stock Exchange Group (LSEG), care operează Bursa de la Londra, cea mai mare din Europa, a anunțat că urmează să-și înființeze, la București, un nou centru de servicii pentru afaceri. 

În urmă cu câteva luni, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, declara că Bursa londoneză urma să-și extindă prezența la București, în urma unor negocieri purtate din partea României de agenția Invest Romania, din subodinea ministerului.

"In timpul mandatului meu, in care am condus activitatea Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, alaturi de o echipa adevarata am reusit sa realizam proiecte importante pentru Romania.

Unul dintre cele mai mari proiecte negociate in mandatul meu si fara doar si poate, cea mai importanta realizarea a Romaniei in ceea ce priveste BREXITUL, dar, ale carui rezultate abia acum pot fi facute publice, este deschiderea Centrului Global de Servicii in Afaceri al London Stock Exchange Group la Bucuresti.

Concurență dură

A fost o concurenta acerba intre mai multe tari europene- Italia, Polonia, Ungaria, Romania- in care tara noastra si-a aratat adevarata valoare, iesind invingatoare!

Ma simt onorat ca eu am fost ministrul roman care a purtat discutiile cu investitorul britanic pentru punerea in practica a acestei realizari importante pentru Romania.

(w670)

Deschiderea acestui Centru Global al London Stock Exchange Group inseamna enorm pentru Romania, atat din punctul de vedere al imaginii pe plan extern, cat si ca noi oportunitati pentru mediul de afaceri roman.

Negociere corectă

Tin sa ii multumesc in mod deosebit domnului Dee Liyanwela, director executiv, departamentul Tehnologic, London Stock Exchange Group pentru profesionalismul sau si deschiderea pentru o negociere corecta, in care fiecare candidat a fost evaluat la adevaratele valori si performante.

[citeste si]

Sunt ferm convis ca acest anunt important pentru tara si comunitatea noastra de business va atrage si alte companii de talie internationala care vor face pasul catre Romania", a fost mesajul lui Ilan Laufer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel