Burleanu vorbește despre legătura sa cu Traian Băsescu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit despre legătura sa cu președintele Traian Băsescu și a exclus o asociere între condamnarea lui Gică Popescu şi alegerile de la FRF, precizând că ar fi câştigat șefia fotbalului românesc şi în cazul în care "Baciul" ar fi putut candida.

"Este exclusă o astfel de asociere (n.r. - între decizia din Dosarul Transferurilor și alegerile de la FRF). Cei care fac o astfel de legătură uită poate motivul pentru care el a fost urmărit penal şi condamnat - evaziune fiscală, spălare de bani, înşelăciune şi aşa mai departe. Eu aş fi câştigat alegerile şi cu Popescu candidat", a declarat Răzvan Burleanu, într-un interviu acordat agenției Mediafax.

Întrebat "Care este legătura dintre dumneavoastră şi Traian Băsescu?" și "Cum aţi ajuns să lucraţi la Cotroceni?", președintele FRF a răspuns: 

"Înainte de Cotroceni am lucrat la nivel local, la Primăria Municipiului Bacău, apoi în Parlamentul României, în Senat, la Comisia Juridică, Autoritatea Electorală Permanentă şi apoi la Administraţia Prezidenţială. Niciodată nu am fost membru de partid, nu voi fi membru de partid. Federaţia Română de Fotbal trebuie să se disocieze, să stea deoparte de disputele şi mizele politice".

Nu s-a văzut cu Băsescu din 2011

El a transmis că s-a întâlnit cu Traian Băsescu în perioada în care a lucrat la Administrația Prezidențială, până în noiembrie 2011, nu și după acea perioadă.

"Am prieteni în toate partidele politice, care m-au asigurat de tot sprijinul lor în ceea ce priveşte demersurile legislative pe care vrem să le facem în perioada următoare, de a modifica cadrul normativ în care şi fotbalul românesc îşi desfăşoară activitatea", a mai spus Răzvan Burleanu.

Vezi și: Burleanu anunță primele decizii pe care le-a luat la FRF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel