Burleanu: Mircea Lucescu și-ar fi dorit să vină la națională. Ar fi venit gratis

Răzvan Burleanu a declarat, luni, că Mircea Lucescu şi-a dorit "extrem de mult" să revină în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, precizând că, dacă ar fi avut acceptul clubului Şahtior, ar fi venit fără să fie retribuit.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis a izbucnit în râs la Realitatea TV. Întrebările care l-au făcut să râdă

"În niciun moment al discuţiilor cu domnul Lucescu nu s-a pus problema financiară, banii pe care ar fi trebuit să vină. Punctul de vedere al domniei sale a fost că vine gratis la echipa naţională şi că vine din interes naţional, animat de ceea înseamnă prima reprezentativă şi proiectul în faţa căruia ne aflăm. Dumnealui şi-a dorit extrem de mult să vină la echipa naţională, conducerea clubului Şahtior nu a agreat acest lucru. Şi ştiţi foarte bine episodul din 2010 când domnului Lucescu i s-a lansat invitaţia de a prelua naţionala Ucrainei", a spus oficialul FRF.

El a menţionat că varianta Mircea Lucescu a fost susţinută inclusiv de directorul tehnic Anghel Iordănescu, cel care a preluat în cele din urmă funcţia de selecţioner. "Am fost la Kiev pentru a discuta cu domnul Mircea Lucescu şi cu reprezentanţii clubului Şahtior, pentru ca această întâlnire să aibă loc cu cât mai redusă atenţie media. Inclusiv domnul Anghel Iordănescu a susţinut varianta reprezentată de domnul Mircea Lucescu. Nu am vrut să ne pripim şi de aceea am cântărit foarte bine toate aceste decizii pe care le-am luat. Ne-am dorit foarte mult să avem această posibilitate, inclusiv dumnealui (n.r. - Mircea Lucescu) şi-a dorit să aibă posibilitatea să revină în fotbalul românesc, o funcţie pe care o merita pe deplin şi să vină şi să susţină tot acest proiect naţional în faţa căruia să ne aflăm, fiindcă nu vorbim doar de un staf al primei reprezentative, vorbim de un staf care va fi implicat în tot ceea ce înseamnă proiectul naţional în care FRF este implicată", a adăugat Burleanu.

Preşedintele a precizat că "variantele ideale" pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă au fost de la început Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel