Burleanu face dezvăluiri despre organizarea EURO 2020

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit despre organizarea Euro 2020 și despre zvonurile care spun că vom pierde meciurile din cadrul competiției pentru că nom face metroul dintre Bucureși și Otopeni.

Răzvan Burleanu a declarat joi că UEFA nu este îngrijorată de pregătirile din România pentru organizarea celor patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Națională.

"Nu există îngrijorări din partea UEFA privind pregătirile pentru organizare, absolut deloc. Nu trebuie să dați crezare zvonurilor (n.r. — privind întârzierea lucrărilor de modernizare a stadioanelor și a construirii unei linii de metrou până la Aeroportul Otopeni). Așteptăm ca în perioada următoare să se creeze acel comitet interministerial astfel încât să putem avansa cât mai mult. La stadionul de la Arcul de Triumf situația este foarte clară, la fel s-a clarificat și situația la Rapid. Continuă să fie însă câteva probleme la stadioanele Steaua și Dinamo în ceea ce înseamnă drepturile de proprietate, pentru că nu e foarte clar... adică ce construcție se demolează și care nu. În linie dreaptă au intrat acum Rapid și Arcul de Triumf. Toată administrația FRF lucrează, iar săptămâna viitoare vom avea vizita lui Davor Suker din partea Comitetului Executiv al UEFA pentru a prezenta noua identitate vizuală a acestei competiții", a spus Burleanu la finalul Comitetului Executiv al FRF.

Pregătirile sunt în grafic și chiar avansate din anumite puncte de vedere, susține Burleanu. "Discuții cu fiecare minister se fac în fiecare săptămână, deci toate lucrurile sunt conform graficului. Mai mult, în ceea ce privește proiectele federației putem spune chiar că suntem avansați față de grafic. Și mă refer la proiectele de infrastructură pe care le demarăm. În 2020 vom avea 4 meciuri pe Arena Națională, dar ne interesează ce lăsăm în urmă. Iar FRF va investi anul viitor 3 milioane de euro în terenuri", a spus el, conform agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel