Burger King, din nou pe piaţa din România

Gigantul fast-food american Burger King a anunţat vineri înfiinţarea unei companiei mixte, denumită Burger King SEE, care se va ocupa de operaţiunile grupului din România, Italia, Polonia şi Grecia, ca parte a strategiei grupului pentru extinderea activităţii pe aceste pieţe.

Divizia Burger King pentru regiunea din Europa de Sud-Est (SEE) va fi condusă de Leo Leon, care a lucrat timp de 18 ani pentru Burger King Worldwide, se arată într-un comunicat al grupului.

"Avem planuri foarte ambiţioase pentru Europa de Sud-Est. Prin parteneriatul cu Burger King SEE, dorim să extindem în mod agresiv brandul şi afacerile Burger King în pieţele cheie din Italia, Polonia şi România şi suntem încântaţi să aducem brandul pe o nouă piaţă, cea din Grecia", a declarat José Cil, preşedintele diviziei Burger King din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, scrie mediafax.ro.

Burger King SEE şi Burger King Worldwide au semnat un acord-cadru de franciză pe termen lung, care include drepturile de sub-franciză pentru cele patru pieţe Europene.

Strategia Burger King SEE include dezvoltarea agresivă de noi restaurante în sud-estul Europei şi crearea a peste 10.000 de noi oportunităţi de muncă în primele cinci-şapte ani de la înfiinţarea companiei mixte, potrivit comunicatului.

CITEȘTE ȘI: McDonald's, cele mai mari probleme, dezvăluite. Ce soluții propun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel