Bunea Stancu. DNA cere din nou arestarea șefului CJ Brăila

bunea
bunea

DNA susține că președintele Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a încălcat condițiile arestului la domiciliu și trebuie din nou arestat preventiv.

Procurorii DNA au anunțat, joi, într-un comunicat, că au solicitat înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a arestului în cazul lui Bunea Stancu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată și conflict de interese.

Conform DNA, "propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, în mod indirect, a luat legătura cu suspectul Soare Vasile, deși prin Încheierea din data de 08.08.2014 a Tribunalului Galați, prin care s-a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, față de primul menționat, instanța l-a obligat să nu comunice cu ceilalți inculpați, suspecți sau martori".

Bunea Stancu, ridicat de procurorii DNA

Propunerea de arestare preventivă a fost înaintată Tribunalului Galați.

Preşedintele şi vicepreşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu şi Florin Mija, au fost reţinuţi de procurorii DNA în 7 august, iar a doua zi Tribunalul Galaţi a decis ca aceştia să fie plasaţi în arest la domiciliu.

Potrivit DNA, în perioada 2009 - 2010, Gheorghe Bunea Stancu, Florin Mija şi Nicolae Moisiu şi-au încălcat atribuţiile de serviciu, în contextul procedurilor de atribuire a unor contracte de achiziţii publice, pentru realizarea unor obiective de interes local şi judeţean, organizate de CJ Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel