Bunea Stancu: Năstase a făcut ANI. Sistemul s-a întors împotriva lui

bunea
bunea

Președintele Consiliului Județean Brăila, social-democratul Bunea Stancu, critică modificările periodice ale codului aleșilor locali și avertizează că cel care creează un sistem va fi victima acestuia.

"Noi cerem să avem un cod al celor aleși, în care să știm într-o singură lege când suntem în incompatibilitate, când suntem în conflict de interese. Ne-au dat șapte mii de legi cu șapte mii de interpretări", a declarat Stancu, conform infobraila.ro.

Bunea Stancu l-a criticat pe fostul premier Adrian Năstase pentru că și-a asumat înființarea Agenției Naționale de Integritate.

"Numai România are ANI, nu mai are nimeni în Europa asta. Găselnița asta, golăneala asta care se numește infracțiune de pericol, este un lucru extraordinar de periculos. De aia a ajuns mâna unora să împartă dreptatea în România, din toate punctele de vedere. Danemarca are legi de la 1800 și ceva și nu le-a mai schimbat. Noi toată ziua schimbăm legile. Vă spuneam eu că cine creează sistemul, întotdeauna se întoarce împotriva lui. Vă aduceți aminte cine a făcut ANI, nu? Năstase!", a mai arătat președintele Consiliului Județean.

Agenția a fost înființată în anul 2007 prin adoptarea Legii nr.144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel