Buletinul pentru referendumul din 29 iulie. Tu cum vei vota?

[] []

08 iul 2012 / 11:36
Salveaza PDF Comentarii
buletin referendum
buletin referendum

Guvernul a stabilit modelul pentru buletinele de vot, ştampilele, timbrele autocolante şi procesele-verbale care vor fi folosite la referendumul naţional din data de 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Tu cum vei vota la acest referendum? Aşteptăm răspunsurile voastre în secţiunea de comentarii a acestui material.

A fost publicată şi o Hotărâre a Guvernului "pentru stabilirea măsurilor tehnico-organizatorice privind referendumul naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui Romaniei", care prevede că:

"Ministerul Administratiei si Internelor, prin Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administratia Bazelor de Date, selecteaza si prelucreaza datele privind cetatenii cu drept de vot, tipareste si pune la dispozitia primarilor listele electorale permanente actualizate, in doua exemplare, si copii de pe acestea, in 3 exemplare.

Tiparirea buletinelor de vot se asigura de catre Ministerul Administratiei si Internelor, prin Regia Autonoma "Monitorul Oficial".

Confectionarea stampilelor cu mentiunea "VOTAT" si a timbrelor autocolante se asigura de catre Ministerul Administratiei si Internelor, prin Regia Autonoma "Monetaria Statului", respectiv Compania Nationala "Imprimeria Nationala" - S.A.

Ministerul Afacerilor Externe organizeaza si doteaza biroul electoral pentru sectiile de votare organizate in afara tarii, precum si sectiile de votare din strainatate ale Romaniei, furnizeaza, in timp util, datele necesare pentru numerotarea acestora si stabileste necesarul de timbre autocolante si stampile cu mentiunea "VOTAT" pentru sectiile de votare din strainatate.", se arată în comunicatul Guvernului.

VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.de.h2