"Buldogul" îl atacă necruțător pe Sorin Frunzăverde

frunzaverde
frunzaverde

Rana "trădării" lui Sorin Frunzăverde rămâne deschisă pentru Vasile Blaga, care spune că nu va mai ajunge niciodată să-l aprecieze din cauza trecerii sale de la PDL la PNL. Liderul democrat-liberalilor a sugerat că nu vrea să mai audă de numele lui Frunzăverde, deși acesta este văzut de unii drept catalizatorul alianței PNL - PDL.

"Din punctul meu de vedere, este un membru al unui alt partid. Ce am spus rămâne valabil. Nu voi aprecia niciodată un om care și-a părăsit partidul! Nu avea niciun motiv", a declarat Vasile Blaga, miercuri, la B1 Tv.

Sorin Frunzăverde a plecat în martie 2012 din PDL și s-a înscris în PNL, acolo unde a primit rapid o funcție de vicepremier. Odată cu aceast transfer, Frunzăverde a dezvoltat un discurs belicos la adresa președintelui Traian Băsescu, cerând de mai multe ori suspendarea acestuia.

"Mi-a plăcut foarte mult (Frunzăverde) și ar trebui să învățăm și eu, și dumneavostră din ce a spus aseară Mircea Quintus: 'Domnule, sunt prieten cu Tăriceanu, dar politic, nu vreau să îi mai aud numele!' Din punctul meu de vedere PDL nu are vreo relație cu Sorin Frunzăverde. Este delegat pentru negocieri din partea PNL. Nu pot să impun reguli în PNL. Nu s-a inventat metoda asta", a mai spus Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel