Bulai (USR), SCANDAL cu Meleșcanu în Parlament, la 30 ani de la Revoluție

Iulian Bulai de la USR l-a atacat pe Teodor Meleșcanu în Parlament.

”Mi se pare puțin deplasat ca dumneavoastră, comunism cu ștate vechi, să conduceți această ședință prin care noi celebrăm victimele, comemorăm Revoluția. Transformăm într-un paradox de neimaginat acest moment solemn”, a zis Iulian Bulai, deputat USR.

Teodor Meleșcanu, președintele Senatului, i-a dat o replică parlamentarului de la USR.

”Vă mulțumesc și eu pentru gluma reușită pe care ați făcut-o!”, a spus Teodor Meleșcanu. 

Săftoiu, atac

De asemenea, Adriana Săftoiu a afirmat, luni, în timpul ședinței solemne a Legislativului, că a observat că persoane care în decembrie 1989 făceau parte din structurile securităţii vorbesc relaxați de la tribuna Parlamentului. "Ca să nu fluier m-am ridicat şi m-am dus să îmi cumpăr o apă", a mai spus ea.

"Şedinţă solemnă în Parlament consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluţie. Mă uit la prezidiu, mă uit în sală. Persoane care în acel decembrie 1989 făceau parte din structurile securităţii de atunci, persoane care, în acea calitate, îi condamnau pe golanii de la Timişoara, nu au nici o fărâmă de ruşine să se abţina, macar astăzi. Vorbesc de la tribuna Parlamentului relaxaţi, invocă memoria celor care s-au sacrificat pentru ca sa fim liberi. Noi, toți, inclusiv ei.


Ca să nu fluier m-am ridicat şi m-am dus să îmi cumpăr o apă. Ca să am cu ce să îmi clătesc amărăciunea", a scris pe Facebook Adriana Săftoiu.

La ora transmiterii știrii, ședința solemnă cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluția din 1989 este în desfășurare, în plenul reunit al Parlamentului.

Cu această ocazie, au susținut alocuţiuni, de la tribuna Parlamentului, președintele Klaus Iohannis, preşedinţii celor două Camere - Teodor Meleşcanu (Senat) şi Marcel Ciolacu (Camera Deputaţilor) -, premierul Ludovic Orban şi reprezentanţii grupurilor parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel