EXCLUSIV  Orban, mişcare înainte de alegerile locale. Bulai: Varianta cea mai realistă. Au această şansă!

Orban
Orban

Alfred Bulai a vorbit despre posibilitatea unei înțelegeri între forțele de dreapta, în contextul alegerilor în două tururi, dar și despre mișcarea pe care ar putea să o facă Ludovic Orban. 

"PNL-ul nu se va eroda, decât după alegerile locale, dar şi la alegerile locale problema este că ei au şansa să câştige mai mult decât aveau la alegerile europarlamentare. Problema e că este un concurs între primari. PSD va avea un număr mari de voturi. Este dezavantaj USR-ul", a spus Alfred Bulai, într-un interviu DCNews.

Înţelegere între forțele de dreapta, în turul I

Cât despre o posibilă înțelegere între forţele de drepta, în turul I, acesta a mai spus: "Este posibil şi este varianta care, probabil, este cea mai realistă. Cea cu două tururi este mai complicată. Asta se poate face uşor, aparent. Se poate face fără anticipate", a spus sociologul.

"Depinde mult de capacitatea de negociere. Dacă ar exista doar doi poli, stânga şi drepta, atunci nu mai e nevoie de două tururi. Se transformă totul în al doilea tur, din prima. Într-o asemenea variantă, este greu de anticipat. E clar că vor pierde mult pesediștii. Arta negocierii ar putea să existe la domnul Orban pentru că totul este să dai fiecăruia ceva care să îl mulţumească", a mai adăugat acesta.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel