EXCLUSIV  Bulai a vorbit despre „schimbarea la față” a lui Marcel Ciolacu. Marea provocare dacă va ajunge premier / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre „schimbarea la față” a lui Marcel Ciolacu.

Alfred Bulai se referă la faptul că Marcel Ciolacu, actual lider al Partidului Social Democrat, președintele Camerei Deputaților, s-a schimbat față de Marcel Ciolacu pe care îl știam pe vremuri.

În opinia sociologului, se poate observa o schimbare în bine. Alfred Bulai spune că, de exemplu, social-democratul conduce PSD „mai bine și mai inteligent” decât au făcut-o alți lideri mult mai puternici decât el. 

„Marcel Ciolacu a ieșit mai bine decât alții din cazul Schengen. Dar are și un avantaj real deocamdată: că acum el nu este la butoane. Vom vedea ce se va întâmpla dacă se face rocada la Palatul Victoria. Dacă se mai face. Dar bănuiesc că se mai face”, a zis Alfred Bulai.

Marcel Ciolacu joacă mai bine decât alți politicieni, a subliniat sociologul care a mai zis: „Marcel Ciolacu a crescut foarte mult față de Marcel Ciolacu dinainte, acel Marcel Ciolacu care venise cu naivități”.

De asemenea, Alfred Bulai a spus că Marcel Ciolacu conduce PSD mai bine decât au făcut-o alți președinți.

„Conduce mai bine și mai inteligent PSD decât au făcut-o alți președinți ai partidului, care erau mult mai puternici, tocmai pentru că nu este atât de puternic. A trebuit să negocieze, să țină un echilibru”, a mai zis sociologul la DC News și DC News TV, în podcastul „Nod în papură”.

Marea provocare pentru Marcel Ciolacu în momentul în care va veni la Palatul Victoria

 

Redevențele pe care le plătește OMV României pot fi schimbate în 2024, an superelectoral, când avem patru rânduri de alegeri.

Redevenţele pe care le plăteşte OMV statului român sunt de 4%. Unele dintre cele mai mici în lume. În lume, nivelul redevenţelor pe petrol şi gaze se situeză între 16% şi 22%.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că Marcel Ciolacu va ajunge la Palatul Victoria în momentul în care se vor renegocia redevențele. Și atunci va fi un moment interesant și este de urmărit ce va face premierul de la acea vreme care, potrivit rocadei, ar trebui să fie Marcel Ciolacu.

VEZI ȘI: Năstase: „Contractul privatizării PETROM poate fi desecretizat doar pentru comisia parlamentară”. Redevențele pot fi schimbate în 2024, an superelectoral

Discuția despre Marcel Ciolacu poate fi urmărită la minutul 43:

Marcel Ciolacu i-a transmis, vineri, o scrisoare oficială cancelarului austriac, Karl Nehammer, în care a subliniat că România şi românii merită să facă parte din spaţiul Schengen şi l-a invitat pe acesta în ţara noastră.

3. Karl Neham... (karl-nehammer_12370000.jpg)



„România şi românii merită să facă parte din Schengen! Este ceea ce i-am transmis cancelarului austriac, Karl Nehammer, printr-o scrisoare oficială şi prin intermediul presei austriece! L-am invitat în România să se convingă singur de eforturile ţării noastre şi ale poporului nostru. Trebuie să vadă cum este să fii în prima linie de apărare a Europei în războiul cu Federaţia Rusă. Să vadă ce înseamnă sute de kilometri de graniţă comună cu Ucraina şi Republica Moldova. Să vadă cum România a găzduit sute de mii de refugiaţi, majoritatea mame cu copii fugind din calea morţii. Să vadă cum transportăm milioane de tone de cereale pe şosele româneşti şi prin Portul Constanţa. Să vadă cum am asigurat energie pentru ca fraţii noştri de peste graniţă să nu îngheţe de frigul la care îi condamnase Putin", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

VEZI ȘI: BCR dă dovadă de sfidare după boicotul românilor. Nu poți să ai o asemenea reacție când ești o bancă atât de mare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel