Urmărește emisiunea live


Buicu, mesaj puternic pentru Arafat: Doctore, rămâi acolo! Azi e rândul nostru!

Florin Buicu, preşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, transmite un mesaj puternic către Raed Arafat, în contextul în care este luat în vizor, după imaginile din Colectiv și se vorbește chiar despre demiterea sa. 

”Pentru că iar văd diverși limbuți semidocți atacându-l pe doctorul Raed Arafat, nu pot sta în tribune aplaudând proști. Că n-am cum. În 2012, Petrov, securistul, l-a vrut eliminat din Sistem pe Arafat, și asta pentru simplu fapt că omul ăsta, neromân, precum se dădea Petrov, a făcut ceva măreț pentru români și România, patria lui Băsescu.

”Treaba asta deranja rău de tot”

Țara pentru care turnătorul la Securitate nu a făcut altceva în afară de a o da hoților din PDL la furat. Și dacă puneai în oglindă ce-a făcut Arafat în comparație cu Petrov, era mare rușine pentru patriotul român pupator de drapele cu salivă securistă. Profund umilitor. Ei, "românii" (Guvernul) furau non-stop, iar un medic palestinian construia ceva vizibil. Mai și funcționa bine. E, treaba asta deranja rău de tot!

De asta, Raed trebuia scos din film. Astăzi, neoPDLiștii lui Petrov se întorc. Reșapați și spălați de Iohannis, președintele de onoare al Securității. Al noii Securității. Însă nu din poziția de șef al lor, ci de slugă ieftină pe post de execuție. Un fel de Petrov, dar mai pe față decât el. S-au întors și vor capul lui Arafat. La comandă. Aceeași comandă.

Înainte, când cineva avea nevoie de Ambulanță, putea să moară de 5 ori până ajungea. Doar de avea har din Cer, moartea aștepta până venea Salvarea. Azi, e altfel. Suni și Smurdul vine. Și vine repede. Mașini de descarcerare, elicoptere. Ca-n filme, pentru mulți. Din fericire și în realitate pentru România. Iar asta se datorează total doctorului Arafat și echipei sale.

”Fără Arafat nu vă descurcați”

Da, securiștilor români, născuți și crescuți aici, voi care n-ați fost în stare nici pe un sfert să faceți performanță în și pentru țara voastră cum a făcut-o un palestinian pentru o țară străină, nu vă e rușine să-i pronunțați numele medicului Arafat și să nu vă ridicați în picioare în același timp? În afară de burțile alea de gravizi infecți și de-a încasa salarii de zeci de mii de lei pe state "fictive" și nemeritate, ce ați făcut altceva în carierele voastre? Ce ați făcut pentru țara asta?

Prin contribuția magistrală numită "SMURD", indirect, medicul Arafat a salvat zeci de mii, dacă nu chiar de ordinul sutelor de mii de români de la moarte. Iar asta pentru că dacă în România funcționează un Serviciu, altul decât "serviciile voastre" poate că singurul și cel mai performant este SMURD! Aaa, că medicul Arafat e doar unul și nu poate fi la 3 tragedii deodată ca să le gestioneze, asta arătă tot cât sunteți voi de mici și proști pe deasupra, și mai arată că fără Arafat nu vă descurcați. După voi, orice rău se întâmplă în România, Raed Arafat e de vină. Lipsa voastră de competență , de dedicare, de implicare, aia e, mă, de vină!

Dacă sun acum la 112, am convingerea că Smurdul vine imediat, cu băieți și fete, soldați disciplinați și dedicați pentru a ne salva viețile. Dar dacă sun după ordinarii ăștia de securiști milițieni, cum a făcut și Alexandra Măceșanu în 25 iulie, nu vine nimeni. Și mai trec și 3 luni și nu se află nimic. Asta e diferența între doctorul Arafat și Securiști.

Despre Colectiv

Cât despre Colectiv, pe partea de Salvare a celor prinși de focul morții, s-au făcut eforturi supraomenești. Trebuia să aștepte pompierii, salvatorii să vină 20 de tărgi să ridice simultan 20 de răniți? Nu, au luat răniții și i-au dus rapid spre mașinile Salvărilor de afară. Nu era film cu recuzită și aranajmente, răniții nu erau actori. Și mai știu un lucru, și nu de la dr. Arafat sau de la pompieri.... Mulți dintre cei care astăzi trăiesc, scoși aproape morți din club, fără puls, au fost practic readuși la viață după eforturi incredibile ale unor pompieri care s-au încăpățânat să nu le moară copiii aia în brațe . I-au resuscitat încontinuu până când a reapărut pulsul, iar unora, viață le-a mai dat o șansă . Da, ăștia sunt pompierii SMURD!! Și pentru asta nu poți lua un video de 20 minute, filmat pe bucăți , chiar de la începutul operațiunilor de salvare când încă nu venise tot arsenalul de mașini și unități mobile de salvare, doar ca să spui că un rătăcit înjură și că ăla arătă ce s-a întâmplat cu răniții la Colectiv. Cine face asta e construit doar din ticăloșie, mizerie și minciună. Că nu avem spitale umane și cum trebuie, asta nu ține de Arafat, că din păcate, infecțiile nosocomiale au ucis, la fel, nu ține de pompieri. Și că azi, la 4 ani distanță, nu știm vinovații , nu are legătură cu Smurdul! Salvarea oamenilor dintr-o tragedie de dimensiunile celei de la Colectiv nu se putea face cu carnețelul în mâna și cu pompierii încolonați doi câte doi că la paradă! Iar asta e tot pentru gravizii ce emit judecăți imbecile! În Statele Unite, pentru o intervenție similară, în urmă cu niște ani, salvatorii au fost premiați și aplaudați de un întreg oraș. Bine, nu contestă nimeni, SMURD nu e vreo biserică sau ceva sfânt. Există probleme, neajunsuri, încercările unora de fi peste alții, etc, însă de aici până la demonizarea lui Arafat, e cale lungă. Întreg sistemul de urgență are mii de angajați și e absolut normal să apară probleme și greșeli în abordarea unor situații. Că se caută soluții pentru eficientizare și pentru a crește rata de succes, nu cred că cineva normal la cap se opune. Dar pe securiști îi interesează altceva. Ce pompieri, ce răniți, ce victime! Nimic. Vor afacerea SMURD, vor banii Salvării. Vor să distrugă singurul Sistem de Stat performant din România. Exact ăia, tâlhării care "plâng" victimele Colectivului pe televizoare și facebook, ăia care îl acuză pe medicul Arafat de mizerii, ăia sunt ticăloșii cărora nu le pasă de nicio victimă, de nicio salvare, ăia și-ar vinde până și mama pentru a fura și a controla tot! Doctore, rămâi acolo! Suntem mulți care am crezut și credem în ține. De fapt, sunt toți. Ei sunt cei puțini. Tu, doctore, îți faci zilnic datoria salvând românii de la moarte. Azi e rândul nostru!” a scris deputatul PSD, Corneliu Florin Buicu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel