Bugetul pe 2021, asumat și nu votat. Răzvan Prișcă, detalii din interiorul PNL

Razvan Prișca  Foto: Crișan Andreescu
Razvan Prișca Foto: Crișan Andreescu

Noul Guvern ar putea să își asume răspunderea pe legea bugetului pentru anul 2021.

Săptămâna viitoare s-ar putea forma un nou Guvern, iar acesta își va putea asuma răspunderea pe legea bugetului pentru anul 2021. Informația din interiorul PNL a fost dezvăluită în această seară de deputatul PNL, Răzvan Prișcă. 

”Toate lucrurile vor fi clarificate în cadrul programului de guvernare. Există un draft de buget făcut de Florin Cîțu, care este în viziunea PNL-ului și de aceea nu a fost făcut încă public, dar gândiți-vă că Guvernul nu va fi format cel mai probabil săptămâna viitoare ci peste două săptămâni. În cadrul acordului de formare a coaliției, în cadrul acordului în care vom agrea programul de guvernare comun, cu siguranță vom agrea și forma finală a bugetului. Florin Cîțu a și spus deja că avem bugetul făcut deja. Gândiți-vă că există și această formulă ce a fost aplicată și anul trecut de angajare a răspunderii Guvernului pe proiectul legii bugetului. CCR a spus că e democratică și corectă măsura”, a declarat Răzvan Prișcă în direct la România TV. 

În decembrie 2019, premierul Ludovic Orban a anunțat în plenul reunit al Parlamentului că Guvernul și-a angajat răspunderea pe legea bugetului pentru anul 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel