Propuneri de buget, pe masa CSAT. Anunțul Președinției

Sursa: Presidency.ro
Sursa: Presidency.ro

Administrația Prezidențială a anunțat ce se va discuta mâine, în CSAT. 

UPDATE: Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se va reuni, marţi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi aflându-se propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale, a informat Administraţia Prezidenţială.

Știrea inițială, conform Realitatea Plus

Legea bugetului pentru anul 2020 va fi discutată mâine în CSAT deoarece este necesar un aviz pentru Serviciile secrete, conform Realitatea Plus.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se va reuni, marţi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi aflându-se propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale, informează și Administraţia Prezidenţială. Ședinţa CSAT, condusă de preşedintele Klaus Iohannis, va avea loc începând cu ora 11,00.

Proiectul Legii bugetului va fi probat cel mai probabil miercuri în ședința de Guvern. Este necesar acest pas întrucât, conform sursei citate, pe 23 Decembrie, adică lunea viitoare, ar urma ca Guvernul Orban să-și asume răspunderea în Parlament pe acest proiect de buget.

Din informațiile obținute de Realitatea, PIB-ul pe anul viitor este estimat la 1200 de miliarde, mai mult cu 800 de miliarde față de bugetul din 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel