Bugetul din 2011, bazat pe o lege care se aplică din 2012

boc
boc

Legea salarizării unice nu va intra în vigoare anul viitor, informează Realitatea TV. Documentul ar urma să intre în vigoare abia peste doi ani, în 2012.

Premierul Emil Boc a declarat la finalul întâlnirii cu parlamentarii coaliţiei că le-a prezentat acestora variantele de lucru la Legea salarizării unitare, urmând ca propunerile primite să fie luate în discuţie în Guvern.

"Astăzi am prezentat colegilor variantele la care lucrăm la Legea salarizării unitare. Am cules informaţii, recomandări, propuneri pe care parlamentarii coaliţiei le-au făcut. Le vom avea în vedere în dezbaterile din Guvern, urmând ca după finalizarea imediat în Guvern să ne consultăm cu partenerii externi, astfel încât în graficul pe care l-am anunţat pentru Legea salarizării unitare să fie pe masa Parlamentului", a spus Boc, adăugând că Legea va fi discutată şi cu reprezentanţii FMI şi Comisia Europeană. Salariile tuturor categoriilor de bugetari vor creşte cu 15%, iar salariul minim va fi de 670 de lei, le-a spus premierul Boc parlamentarilor coaliţiei, potrivit unor surse parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel