Bugete servicii. Hunor: Nu există transparenţă

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni că nu are argumente nici pentru, nici împotrivă cu privire la bugetele alocate serviciilor speciale, însă a subliniat că nu există transparenţă referitor la modul în care sunt cheltuiţi aceşti bani. 

"Am văzut şi eu creşterea, dar aici nu am nici argumente pro, nici contra pentru un astfel de buget. Problema noastră este că noi nu vedem cum sunt cheltuiţi aceşti bani, nu există transparenţă în aceste zone extrem de importante pentru siguranţa naţională şi controlul Parlamentului asupra serviciilor lasă de dorit. Aceasta este observaţia mea. Restul cu vitamina D... nu comentez", a spus Kelemen Hunor, la Parlament. 

El a precizat că, în momentul în care se va ajunge la o concluzie cu privire la votul ce va fi dat asupra proiectului de buget, va anunţa. "După ce discutăm, după ce vom ajunge la o concluzie, vă vom anunţa. Astăzi nu pot să răspund eu. (...) Oricum vom avea amendamente la proiectul de buget, aşa cum am avut de fiecare dată. Sunt priorităţi în judeţe, de la Braşov până în Satu Mare. Noi vom propune aceste amendamente şi, în funcţie de rezultate, vom lua o decizie. Astăzi totul este deschis. Se poate că da, se poate că nu, depinde", a afirmat liderul Uniunii. 

Vezi şi: Dăncilă, în biroul lui Dragnea - update

Kovesi, la conducerea Parchetului European? Informație de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel