BUGET 2021. Cîțu: Cum aș putea azi să susțin PSD?

Florin Cîțu
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a făcut câteva precizări la adresa PSD, în cadrul conferinței de presă de la Palatul Victoria. 

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, privind bugetul, că „eu am spus dintotdeauna că vreau să aloc mai multe resurse în acele sectoare unde avem un randament mai mare. Doar așa putem să avem venituri mai mari în viitor și să putem să susținem cheltuieli sociale mai mari.”

În continuare, Cîțu a afirmat că „am spus în același timp, de la început, că eu nu sunt de acord să mențin în buget sau să susțin prin acest buget nenorocirile adoptate de PSD între 2017 și 2019.

Am votat împotriva lor în Parlamentul României, cum aș putea eu să îi susțin astăzi, din această poziție? Am fost împotriva lor atunci, sunt împotriva lor și astăzi.”

„În același timp, dacă cineva își imaginează că noi putem să păstrăm acele nenorociri în buget, să punem peste bugetul nostru, programul nostru de guvernare.. nu avem cum! Nu avem spațiu! Trebuie să eliminăm acele nenorociri și eu rămân ferm pe poziția de a elimina nenorocirile din buget aprobate în 2017-2019 pur populiste.”, a mai spus Cîțu, precizând că „prin acest buget reparăm dezmățul făcut de PSD în perioada 2017-2019.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel