Buget 2019. Firea, scandal cu primarii de Sector: Efectele adverse ale vitaminei D

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a postat o nouă declarație referitoare la problemele pe care le întâmpină cu bugetul Primăriei Generale pe 2019.

Primarul general al Cpitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook un mesaj legat de ceea ce ea consideră că este o diminuare a bugetului primăriei cu 25%:

”În doi ani am achiziționat, cu toate piedicile abuzive cauzate de contestațiile neîntemeiate, 400 de autobuze noi Euro 6. Anul acesta achiziționăm 100 autobuze electrice, 400 autobuze hibride și GNC, 100 troleibuze si 100 tramvaie. Pentru absolut toți bucureștenii, din toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Este profund nedemn că unii primari de sectoare aplaudă tăierea bugetului Primăriei Capitalei. Înseamnă că sunt de acord ca bucureștenii să nu se poată bucura de condiții civilizate în transport, de modernizarea rețelei îmbtrânite de termoficare, de dotarea celor 20 de spitale etc.” este mesajul integral al Gabrielei Firea.

Firea, Facebook, Vitamina D

Citește și: Firea, provocare pentru Dragnea: Să vadă o țară întreagă

Război cu Liviu Dragnea

Într-un mesaj de ieri, Gabriela Firea continuă războiul cu Liviu Dragnea, upă declarațiile președintelui PSD cu privire la bugetele primăriilor de sector și al Primăriei Capitalei: ”A taiat aproape 25% din bugetul Primariei Capitalei (180 milioane de euro) si spune senin ca bucurestenii nu vor fi afectati, pentru ca a suplimentat repartitia de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face ca nu stie ca Primaria Capitalei si cele 6 primarii de sector au prin lege atributii diferite si, deci, facturi de platit diferite. Primaria Capitalei plateste pentru toti locuitorii din Bucuresti: subventia si investitiile pentru transportul public in comun, subventia si investitiile pentru termoficarea distrusa in 30 de ani de subfinantare,dotarile si functionarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulina rosie, marile lucrari de infrastructura : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc" a scris Firea pe pagina de Facebook cu o zi înainte.

Citește și: Buget 2019, scandal Gabriela Firea. Daniel Florea: Acesta este adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel