Buget 2019. Eurodeputat PSD: Pentru PNL și USR a fost mai ușor să facă scandal

Buget
Buget

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susține că proiecția bugetară pentru anul 2019, care include creșteri substanțiale pentru cele mai importante domenii, este una realistă și care confirmă rezultatele economice foarte bune din ultima perioadă.

"Bugetul propus de Guvern este, într-adevăr, unul care ține cont și de necesitățile de dezvoltare economică și de cadrul social din România. PSD știe să echilibreze lucrurile, să dea importanță deopotrivă economiei și socialului, ceea ce din păcate dreapta nu se arată capabilă.

Vorbim despre o propunere de Buget care conține majorări record pentru domenii precum Educația, Sănătatea, Transporturile sau Economia. Sunt creșteri în unele cazuri care depășesc 100%, prin comparație cu bugetul de anul trecut. Și acest lucru este posibil tot datorită rezultatelor pe care economia le-a înregistrat sub această guvernare.

Tocmai de aceea, este trist că opoziția a și început să lanseze atacuri politicianiste, bazate pe slogane de mult uzate, și nu pe realitățile propunerii guvernamentale. Dar, pentru partide precum PNL sau USR, a fost întotdeauna mai ușor să vorbească și să facă scandal, decât să facă treabă în mod efectiv și în interesul României și al românilor", a declarat Răzvan Popa, potrivit unui comunicat remis DCNews.

Vezi și: Buget 2019. Condiția unui deputat PSD pentru a vota proiectul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel