Buget 2015. Victor Ponta dezvăluie cum s-a relaxat după ziua cu bugetul

Premierul Victor Ponta mărturisește, într-o postare pe contul său de socializare, că ziua de ieri, când Guvernul a aprobat proiectul legii bugetului de stat pe 2015 și pe cel al asigurărilor sociale de stat, a fost una "extrem de grea" și dezvăluie cum s-a relaxat ulterior.

"Dupa o zi extrem de grea cu bugetul, seara m-am relaxat cu Irina Balerina!", a scris aproape de miezul nopții premierul Ponta pe Facebook. Postarea emoționantă însoțește și o scurtă înregistrare de la spectacolul de balet al fiicei sale, irina. "Dezvăluirea" prim-ministrului a fost foarte apreciată de fani, având în vedere că a strâns peste 52.000 de vizualizări și peste 5.000 de like-uri.

Executivul a aprobat vineri în jurul orei 20:00 proiectul de buget pe 2015, după ce ședința extraordinară a guvernului dedicate aprobării proiectului legii bugetului pe anul viitor a fost amânatâ de douâ ori pe parcursul zilei.

"Cele trei proiecte de lege care pleacă la Parlament sunt proiectul de lege privind aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal bugetar pe 2015 și Strategia fiscal bugetară, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2015 și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat", a anunțat premierul Ponta, în cadrul ședinței.

Șeful Executivului a adăugat că sâmbătă, la ora 10, membrii Birourilor permanente ale Parlamentului vor avea "toate exemplarele tipărite" ale proiectului de buget.

În opinia premierului, adoptarea proiectului de buget este "momentul cel mai important și cel mai dificil din activitatea unui guvern".

Vezi AICI înregistrarea din spectacol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel