Budescu a dat gol din parcarea bazei de antrenament - VIDEO

Foto: Captură FCSB TV
Foto: Captură FCSB TV

Budescu continuă să impresioneze cu execuţiile sale fabuloase.

Constantin Budescu impresionează din nou cu execuţiile sale. Jucătorul FCSB a reuşit să dea gol din... curtea bazei de antrenament a echipei. Mingea a trecut, înainte de a ajunge în poarta de fotbal, prin poarta... terenului de antrenament. Imaginile au fost publicate pe contul de YouTube FCSB TV. "It's Budi time!", e numele dat înregistrării.

VIDEO: 

 

FCSB se mută. Va juca la Buzău următoarele meciuri considerate pe teren propriu

 

FCSB va juca la Buzău următoarele partide considerate a fi "acasă".

FCSB va disputa următoarele meciuri considerate pe teren propriu pe stadionul Gloria din Buzău. Măsura a fost luată deoarece Arena Națională vă găzdui în această lună evenimentul The International, o competiție online de Dota 2.

Prima partidă de campionat care se va juca pe stadionul din parcul Crâng este FCSB – CS Mioveni, contând pentru etapa a 12-a și programată sâmbătă, 16 octombrie, cu începere de la ora 20.30, anunţă Liga Profesionistă de Fotbal.

 

FCSB şi Universitatea Craiova, sancţionate cu 22.500, respectiv 15.000 de lei de Comisia de Disciplină

Cluburile de fotbal FCSB şi Universitatea Craiova au fost sancţionate, miercuri, cu 22.500, respectiv 15.000 de lei de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la meciurile din etapa a 11-a a Ligii I cu Chindia Târgovişte şi FC U Craiova 1948.

Conform site-ului oficial al LPF, în cazul ambelor cluburi comisia a aplicat dispoziţiile art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din Regulamentul Disciplinar care sancţionează introducerea de materiale explozive şi incendiare sau a altor obiecte şi aruncarea acestora în teren sau spre alţi spectatori în timpul partidelor.

De asemenea, Comisia de Disciplină a acordat următoarele sancţiuni: Andrea Compagno (FC U Craiova 1948) - trei etape de suspendare şi penalitate sportivă de 7.000 lei, Idriz Batha (UTA) - 2 etape jocuri şi 3.000 lei, Milan Kocic (Chindia Târgovişte) - 2 etape jocuri şi 3.000 lei, Saiffedine Alami (FC Rapid) - 1 etapă şi 740 lei, Malcom Sylas Laouari Edjouma (FC Botoşani) - 1 etapă şi 740 lei.

Tot miercuri, clubul Academica Clinceni a fost sancţionat cu penalitate sportivă de 3.000 lei şi a primit un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a restanţelor salariale către fostul său jucător Adrian Popa, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel