Budăi, recomandare pentru Guvernul Orban după anunțul lui Turcan

Raluca Turcan FOTO AGERPRES
Raluca Turcan FOTO AGERPRES

Marius Budăi a reacționat în urma anunțului Ralucăi Turcan, în ceea ce privește creșterea vârstei de pensionare.

Marius Budăi a reacționat în urma anunțului Ralucăi Turcan, în ceea ce privește creșterea vârstei de pensionare până la 70 de ani. Aceasta a declarat că deși nu este încă valabilă pentru români, cei care vor dori să rămână în câmpul muncii până la adânci bătrâneți, vor avea ocazia să o facă. 

"Dacă doamna vicepremier din Guvernul Orban crede că se impune o discuție pentru majorarea vârstei de pensionare, eu cred cu tărie și chiar cred cu tărie că se impune o discuție, și mai ales din partea Guvernului Orban, despre cum să creștem speranța de viață a cetățenilor români și cum să creștem nivelul de trai al cetățenilor români, nu prin înghețarea pensiei minime, nu prin renunțarea la majorarea alocațiilor, nu prin concedieri a sute de mii de oameni cum deja se anunță și așa mai departe. Eu cred că de aici trebuie început și abia apoi vedem noi cu vârsta de pensionare", a declarat Marius Budăi la România TV. 

"Eu nu vreau să trec peste o nuanță. Ați văzut că a spus: "cred că se impune o discuție". Eu le recomand să facă o discuție despre speranța de viață a cetățenilor români și despre nivelul de trai al cetățenilor români, după care vom vedea", a adăugat el. 

Vezi aici anunțul făcut de Raluca Turcan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel