Budăi îl face pe Orban "copil plângăcios, neputincios": Este ceva inimaginabil!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marius Budăi a declarat că Ludovic Orban este "un copil plângăcios", după declarațiile de la începutul ședinței de Guvern.

"Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege și trebuie să avem grijă. Trebuie să stăm tare în șa, pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. Parcă vor să ducă România în stare de a nu mai putea să facă față plăților. Un asemenea gest de iresponsabilitate... Încercați să fiți mai activi în comunicarea publică, să prevenim toate năzdrăvăniile astea, să oprim populismele astea care ne generează o situația în care foarte greu vom putea face față obligațiilor generate în Parlament”, a declarat premierul Ludovic Orban, în ședința de Guvern.

"Este un veşnic copil plângăcios, neputincios"

"Este un veşnic copil plângăcios, neputincios, care tot timpul dă vina pe altcineva. Nu, domnule premier Orban! Dumneavoastră sunteţi extrem de vinovat pentru felul în care conduceţi ţara. Nicio măsură economică, bâlbâieli în măsurile sanitare. Aţi lăsat COVID-19 doar pe umărul autorităţilor publice locale, fără să îi sprijiniţi financiar. Eu rămân siderat, de la zi la zi. După ce a comparat creşterea pensiilor cu drumul spre iad, acum spune că alocaţiile copiilor - copiii acestei ţări - sunt o nefăcută. Noi, Parlamentul, vrem bunăstarea copiilor României, iar premierul spune că am făcut o nefăcută. Este ceva inimaginabil", a spus Marius Budăi, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel