Budăi: Cât timp PSD guvernează, cei 400.000 de bugetari să stea fără griji

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Muncii a spus că nu trebuie să existe îngrijorări cât PSD este la guvernare.

Marius Budăi a declarat că cei 400.000 de bugetari care, în opinia președintelui Camerei de Comerț Române-Germane, Dragoș Anastasiu, ar trebui disponibilizați, nu sunt în pericol.

„Noi avem în România aşa un dar fantastic de a ne jigni unii pe alţii. Dacă noi ieşim şi spunem că bugetarii sunt graşi, că stau degeaba, că ne înjură, înseamnă că generalizăm pe tot sistemul, ceea ce nu este corect. Unii bugetari chiar se sacrifică la locul de muncă, în sensul că fac ore peste program neplătite, că vin la muncă şi sâmbăta şi duminica şi nu sunt plătiţi suplimentar. (...) Cei 400.000 de bugetari cu siguranţă nu sunt în pericol de a fi disponibilizaţi cât suntem noi la guvernare", a spus Budăi la o conferință de presă, în Brăila, conform Agerpres.

Cât timp se cer disponibilizări, Ministerul Muncii are nevoie de 500 de oameni noi

 

 

„Eu m-am dus la doamna premier şi i-am demonstrat că mai am nevoie de oameni. În 2010, au fost în Ministerul Muncii extrem de multe concedieri făcute alandala. Mai am nevoie acum, fără să implementez noua lege a pensiilor, de 500 de oameni şi noi venim cu declaraţii că trebuie să dăm 400.000 de oameni afară. Eu nu spun că toţi bugetarii sunt perfecţi. Avem 1.200.000 de bugetari şi ei au zis să dăm afară 400.000, bazat pe ce?", a declarat Ministrul Muncii.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24