București: Un individ a vrut să omoare casiera de la benzinărie. A încercat s-o lovească cu mașina

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut, duminică, după ce a alimentat într-o benzinărie din București, a refuzat să plătească și a amenințat casiera, cerându-i bani. Individul a urmărit-o și a accelerat spre un grup de oameni dintr-o spălătorie, apoi a fugit, fiind prins în Călărași, pe autostradă.

Potrivit Poliției Capitalei, individul de 42 de ani a mers, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, într-o benzinărie, a alimentat și a refuzat să plătească, amenințând casiera și cerându-i bani. Polițiștii Secției 11 fost sesizați prin apel la 112 despre faptele bărbatului.

Femeia amenințată a fugit să ceară ajutor, încercând să se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto din apropiere.

„Bărbatul a urmărit-o, cu mașina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat și s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în fața spălătoriei. Acestea au reușit să se ferească, bărbatul lovind o masă și rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, informează Poliția Capitalei.

În urma cercetărilor desfășurate, bărbatul a fost identificat, fiind depistat în județul Călărași, pe autostradă.

Acesta a fost adus pentru audieri la Poliția Capitalei, iar procurorul criminalist a dispus reținerea sa, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere. Totodată, i-au fost recoltate probe pentru a se depista dacă se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel