Bucureşti, rectificare buget respinsă. Speranţa Clişeru, atenţionare

Prefectul Capitalei
Prefectul Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins joi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Capitalei pe anul 2018. 

S-au întrunit 27 de voturi "pentru", 12 voturi "împotrivă" şi patru abţineri. Proiectul de hotărâre a fost respins în condiţiile în care a absentat un consilier municipal al PSD. Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, a atras atenţia asupra faptului că, deşi a respins proiectul de rectificare bugetară, CGMB a adoptat proiectul privind aprobarea încheierii convenţiilor de justificare a avansurilor pentru funcţionarea sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică a populaţiei. Ea a subliniat că plata în avans a gazelor nu se poate face însă fără adoptarea rectificării bugetare. 

"Aţi respins bugetul şi aţi aprobat ulterior o hotărâre prin care să se facă plata în avans la gaze. Nu se poate face plata în avans la gaze pentru că aţi respins bugetul. Sunt anumite poziţii în buget care nu puteau fi puse la începutul anului, sunt legate de legislaţie şi de oportunitate şi de anumite activităţi care se desfăşoară în anumite perioade ale anului. De aceea, şi în 2016 şi în 2017, aţi aprobat această plată în avans necesară funcţionării sistemului de termoficare pe timp de iarnă", a spus ea. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel