București, achiziții autobuze. Gabriela Firea, amenințată cu moartea după licitație

După conferința de presă în urma căreia Gabriela Firea a anunțat că o firmă din Turcia a câștigat licitația privind achiziția celor 400 de autobuze noi din București, aceasta susține că a primit amenințări.

„Am primit mai multe amenințări”, spune Gabriela Firea. Pe scurt, cei care au amenințat-o i-au reproșat că  „de ce o companie din Turcia a câștigat această licitație și nu una din țară”.

„Am rămas total surprisă. Primarul general aprobă bugetul și propune proiecte consiliului. Ce spun aceste amenințări înseamnă o încălcare a legii”, a mai spus Gabriela Firea la România TV. 

Totodată, Firea a mai spus că i s-a transmis că i „se va întâmpla ceva personal, soțului, copiilor, să avem grijă cum mergem pe stradă. Că lucrurile nu vor rămâne așa.

Trebuie să constant că, în paralel cu aceste amenințări, constat și o campanie de defăimare a mea din partea unor analiști și comentatori, nu mulți, dar bine și strategic plasați”.

[citeste si]

Gabriela Firea a mai spus că nu Primarul General al Capitalei decide cine câștigă licitația, ci o anumită Comisie.

„Imediat după finalul conferinței de presă au început să curgă amenițările care făceau referie directă la licitație, la faptul că a câștigat o companie din Turcia și că eu aș fi vinovată. Subliniez din nou că Primarul General nu face parte din comisia de licitație”, a mai precizat Firea.

Aceasta a mai spus că urmează să depună o plângere în ceea ce privește aceste amenințări și că la început ea a crezut că este vorba de o glumă.

„S-au folosit cuvinte de la periferia vocabularului, cuvinte pe care nu le pot reproduce, cu tentă din domenii pe care nu le pot reproduce. Pe urmă, direct, amenințări, că o să văd ce o să pațesc pentru că am permis ca aceasta companie să câștige licitația”, a mai spus Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel