Bucureștenii au nevoie de soluții pentru capitală, nu de scandaluri politice

Europarlamentarul de București Claudia Țapardel a arătat că până în această perioadă a pre-campaniei electorale singura echipă din Capitală care vorbește despre problemele bucureștenilor este cea PSD-UNPR.

Eurodeputata PSD a salutat formarea și semnarea protocolului de colaborare electorală între PSD și UNPR.

“Singurii care aduc în discuție problemele reale ale bucureștenilor sunt candidații PSD pentru primăriile de sector și pentru Primăria Generală. Restul partidelor se ocupă de probleme interne și nu sunt orientate către nevoile reale ale locuitorilor Capitalei”, a declarat Claudia Țapardel.

„Apreciez faptul că echipa PSD-UNPR pentru București este stabilă, solidă și serioasă. Avem într-adevăr un grup de oameni profesioniști care au demonstrat de fiecare dată că știu ce au de făcut pentru București. Semnarea protocolului de colaborare electorală este o dovadă în plus că frontul comun PSD-UNPR funcționează și vine cu soluții concrete pentru bucureșteni”, a subliniat europarlamentarul PSD, fost consilier în Consiliul General al Municipiului București.

“Sunt convinsă că lipsa de programe din partea dreptei politice se va contabiliza foarte dur la vot. Până în ziua de astăzi nu am auzit de nici un  proiect menționabil, numai de scandaluri politice și de competiții interne”, a punctat Claudia Țapardel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel