EXCLUSIV  Bucura - Tudorache, schimb de replici: E HORROR / I-am cerut DEMISIA

Daniel Tudorache și Daniel Bucura, candidații la Primăria Sectroului 1, au schimbat câteva replici, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Daniel Tudorache: Închiderea gropii de gunoi și-a atins capacitatea. Lăsând la o parte că miroase îngrozitor, mai ales în zona de Nord a Sectorului. Vara nu știu câți locuitori pot dormi cu geamul deschis, ca să nu mai zic și iarna.

Dan Bucura: Culmea că m-ați nimerit client al gropii. Nu că miroase, e horror când bate vântul dinspre ea. Nu o să insist pe ea, dar totuși, sunt antagonice informațiile. Dvs. ziceți că o închideți și zilele trecute am văzut un comunicat care spunea exact pe invers și că dpdv. juridic ei sunt legal. Eu, ca locuitor în vecinătatea acestei gropi...

Daniel Tudorache: Este decizie executorie a instanței. Ministerul Mediului trebuia să o pună în aplicare, mai degrabă Garda de Mediu. Pe această cale i-am cerut demisia șefului Gărzii de Mediu, m-am întâlnit cu ministrul Mediului acum 2-3 zile, i-am dat tot dosarul pe care noi l-am făcut în cele 24 de termene de judecată, cu toate expertizele de pe groapă. Poate domnia sa nu este informat de Garda de Mediu. Îl rog să ne ajute. E foarte deranjant să ai o groapă de gunoi în zonă. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel