EXCLUSIV  Bucura, atac la Anisie: Logică HILARĂ! ASTA e soluția!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jurnalistul Dan Bucura, candidat independent la alegerile locale, a vorbit despre soluția pentru Educație, în contextul pandemiei de COVID-19, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Lucrurile sunt extrem de delicate, pentru că aici nu e vorba de ce ar face Bucura, Bahmuțeanu sau Tudorache în primărie, ca primar, în perioada normală. Aici trăim un lucru unic în lume. Și atunci, primele măsuri, fără niciun dubiu, trebuie să se axeze pe această realitate a vremurilor noastre, anume faptul că nu mai pot merge toți copiii noștri, simultan în școală, în condițiile în care școala este așa cum este (...) 28 de școli, câte sunt în Sectorul 1, nu pot găzdui numărul total astăzi de elevi înscriși, atâta vreme cât trebuie să avem distanțare socială cu sau fără "pepsiglas", ca să rămân îm logica asta hilară.

Pot să vă spun doar atât, ca tată al unei fetițe de 10 ani care exact cu asta se confruntă. Știți cum e, dacă cei de la privat au putut să facă, soluțiile pot fi aplicate și la stat. Asta e soluția, ca toți copiii să fie divizați în 2 grupe, o săptămâna merg unii la școală și alții pe online, apoi invers ca să nu-i nedreptățim", a declarat Dan Bucura, în exclusivitate pentru DC NEWS

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel