Bușoi, soluție pentru Firea în războiul cu Dragnea

Firea
Firea

Cristian Bușoi, președinte PNL București, a venit cu o soluție în scandalul Gabriela Firea - Liviu Dragnea.

”Știam că PSD a mințit ca să câștige alegerile și are niște guvernări slabe, pline de incompetenți, dar declarațiile Primarului General despre sabotarea de către guvernele PSD a șoselei de centură surprind o atitudine fără precedent a PSD: sabotarea cu bună știință și consecvență a unui proiect absolut necesar, cu impact major asupra vieții de zi cu zi a bucureștenilor și care se putea realiza, dacă exista bunăvoință politică.

Este o declarație care obligă parlamentarii PSD din București, la momentul moțiunii simple împotriva ministrului Carmen Dan sau a viitoarei moțiuni de cenzură, să respecte ce au promis bucureștenilor și să nu mai susțină o guvernare care se opune intenționat și metodic proiectului care ajută esențial la decongestionarea traficului în București”, a spus Cristian Bușoi.

Cine ar fi responsabil pentru blocaje

”Bucureștenii sunt blocați în trafic din cauză că guvernele PSDragnea blochează construcția șoselei de centură a Capitalei. Guvernele PSD – Grindeanu, Tudose și Dăncilă sunt direct responsabile de blocajul, chinul și orele pierdute de bucureșteni în traficul din Capitală.

Privite acum, la rece, după doi și jumătate de mandat, declarațiile primarului PSD-Gabriela Firea despre sabotajul șoselei de centură de către guvernele PSD sunt tardive. Doamna Firea trebuia să acționeze și să declare mai demult ce declară astăzi.

Șoseaua de centură este unul dintre proiectele fundamentele pentru decongestionarea traficului în București și trebuie să fie o prioritate pentru orice administrație a Capitalei, iar ca președinte al PNL București voi obține sprijinul guvernului PNL pentru realizarea cu prioritate a șoselei de centură a Capitalei”, a mai zis liderul PNL București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel