Bușoi îi răspunde Olguței Vasilescu

cristian-busoi
cristian-busoi

Europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi i-a răspuns Olguței Vasilescu după acuzele acesteia potrivit cărora în timpul campaniei electorale, liberalul ar fi spus că Iohannis nu va nominaliza un premier de la PSD, indiferent de scorul obținut de social-democrați la alegerile parlamentare.

Potrivit Olguței Vasilescu, liberalul i-ar fi spus că președintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier PSD înaintea unei emisiuni la Antena 3.

”OLGUȚA VASILESCU PERSISTĂ ÎN MINCIUNĂ!

În camera de protocol de la Teatrul Excelsior, unde a avut loc dezbaterea de la Antena 3, nu a fost nicio discuție, ci doar un schimb de amabilități foarte generale, în puținul timp dintre machiaj și intrarea în platou.

Singura mea referire, de altfel repetată public de câteva ori în campanie, a fost legată de o eventuală candidatură a domnului Dragnea, care nu putea, cel puțin din punct de vedere al legii, să facă parte din Guvern.

Doamna Vasilescu fie confundă vreo discuție cu altcineva, fie dezinformează cu bună știință”, a transmis Cristian Bușoi prin intermediul contului lui de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel