Bușoi îi cere datoria lui Dragnea: Să plătească de urgență

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi îi solicită preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să achite de urgenţă Primăriei Generale datoria pentru închirierea Arenei Naţionale la lansarea campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta.

"Îi cer public domnului Liviu Dragnea ca PSD să plătească de urgenţă datoria către Primăria Capitalei pentru lansarea campaniei prezidenţiale a domnului Victor Ponta de la Arena Naţională. Nici până acum banii suportaţi de bucureşteni nu au fost achitaţi de PSD", afirmă Cristian Buşoi, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

El spune că Liviu Dragnea trebuie să explice care era urgenţa pentru bucureşteni de a se cheltui 245.346 de lei din bugetul Capitalei pentru "celebra lansare faraonică" de pe Arena Naţională.

"Este strigător la cer că, nici până acum, după mai bine de doi ani, PSD nu şi-a plătit datoria, care ar fi rămas secretă dacă nu ar fi fost arestat primarul suspendat pesedist domnul Sorin Oprescu", mai spune Buşoi, înscris în cursa internă a PNL pentru funcţia de primar al Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel