Urmărește emisiunea live


Bușoi - Firea, conflict la conducerea Capitalei: Banii de investiții, pe pomeni

Cristian Busoi
Cristian Busoi

Cristian Bușoi o contrazice pe Gabriela Firea și afirmă că ”PNL a votat mereu proiectele de infrastructură”. Totodată, el acuză pe primarul Capitalei că ”a propus un pseudo-program de asfaltări, care nu conține proiecte clare și termene precise, ci doar vorbe despre cum trebuie să fie bine și frumos în Capitală, adică aceleași vorbe pe care doamna Firea le spune de doi ani”.

Liberalul e nemulțumit fiindcă susține că banii de investiții din București se duc pe pomeni și subvenții. Președintele PNL București mai acuză că după ce au fost date vacanțe pentru elevi și pensionari sau stimulente pentru tinerii căsătoriți și proaspetele mămici, Primăria ”taie, dintr-un foc, investiţiile în două direcţii prioritare: transportul public şi alimentarea cu energia termică. În schimb, doamna Firea vine cu un pseudo program de asfaltări, care nu conține proiecte clare și termene precise, ci doar vorbe despre cum trebuie să fie bine, ca să nu fie rău, adică aceleași vorbe goale pe care le auzim de doi ani.”

Acuzațiile liberalului Bușoi

El consideră că bani au fost tăiați de la investiții ”în condițiile în care și investiţia în transportul public şi în refacerea reţelei de distribuţie a energiei termice sunt priorităţi ale administrației PSD Firea, investiţia la RATB şi dezvoltarea transportului public fiind direcţiile principale de acţiune asumate de doamna Firea pentru fluidizarea traficului; iar alimentarea cu energie termică devenind prioritate 0, după decizia administraţiei Firea de a băga RADET în insolvenţă. Rectificarea bugetară, pentru a mai amâna puţin falimentul RADET, a tăiat 40 milioane lei de la investiții, pentru a fi alocați la subvenții, în condiţiile în care RADET , în insolvenţă fiind, a acumulat deja 50 mil euro, datorii, doar în ultimile 4 luni. La RATB se reduc 43,7 de milioane de lei de la investiții, pe care primăria îi direcționează tot spre subvenții.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel