EXCLUSIV  BRUA. Primarul Petru Novac: Probleme în câteva cazuri izolate

Petru Novac, primarul comunei Glimboca, spune că în acest moment există câteva cazuri izolate, acolo unde nu s-au găsit proprietarii terenurilor peste care ar trebui să treacă celebra conductă BRUA. 

Petru Novac spune că totul ar fi trebuit să fie foarte ușor, însă chiar și așa se caută soluții pentru a trece peste aceste cazuri izolate. 

"Magistrala BRUA trece dinspre Oțelu Roșu și are aproape 4 kilometri și jumătate. Sunt câteva cazuri izolate unde nu am găsit încă proprietarii terenurilor. Trebuia să fie foarte ușor, doar că dacă nu s-au făcut intabulările de către deținătorii acelor terenuri, la cartea funciară aparte ultima mențiune. Inginerii nu pot face și succesiunea. În aceste cazuri se intabulează pe numele persoanei pentru care este emis titlul de proprietar. În întâlnirile pe care le-am avut cu cetățenii, cu reprezentanții ministerului și cu cei de la Transgaz, a venit cel puțin un reprezentant al proprietarilor de terenuri. Este o singură problemă, aceasta cu succesiunea," a spus primarul Petru Novac. 

Vezi răspunsul video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel