EXCLUSIV  BRUA. Ovidiu Doţa, primar Topolovăţu Mare: Toată lumea îşi doreşte introducerea gazului metan

Mihai Ciobanu / 11 oct 2018 / 14:58 Salveaza PDF Comentarii
BRUA
Descriere foto: BRUA

Ovidiu Doţa, primarul comunei Topolovăţu Mare, a acordat un interviu DC News în care a vorbit despre importanţa proiectului BRUA şi despre beneficiile pe care le va aduce acesta pentru comunitatea locală.      

Ovidiu Doţa, primarul comunei Topolovăţu Mare, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre proiectul BRUA şi despre beneficiile pe care le-a adus şi speră că le va aduce implementarea acestuia pentru comuna pe care o conduce. Edilul a declarat că oamenii din localitate îşi doresc foarte mult ca localitatea să fie racordată la reţeaua de gaze naturale, cunoscute fiind beneficiile, legate atât de preţ cât şi de confortul oferit abonaţilor.

"BRUA este un proiect foarte mare. Stând şi gândindu-mă în urmă, noi am început un Studiu de Fezabilitate privind introducerea gazului în comună. Şi având două firme pe raza localităţii – mari consumatori de gaze naturale, vorbim de un consum cât toată comuna la un loc – interesul  a fost foarte mare.

Iar conducta BRUA ne-a ajutat în sensul că am reuşit şi noi, le-am pus la dispoziţie tot suportul pentru indentificarea proprietarilor de terenuri şi sperăm ca, la sfârşit, să beneficiem şi noi, ca şi localitate, de acest proiect. Practic, la ora actuală, din cauza preţului ridicat la lemnul de foc, toată lumea îşi doreşte introducerea gazului metan şi atunci e o presiune foarte mare şi asupra noastră", a declarat primarul Ovidiu Doţa.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de Ovidiu Doţa:


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27