BREAKING NEWS- Aplicația pe care o va lansa Facebook

Facebook plănuieşte să lanseze o aplicaţie pentru dispozitivele mobile dedicată breaking news-urilor.

Aplicația va permite publicațiilor partenere să distribuie instantaneu utilizatorilor rețelei de socializare alerte despre cele mai importante evenimente. Noua aplicaţie de ştiri este  în faza de testare, potrivit businessinsider.com.

Cum va funcționa

Utilizatorii Facebook vor descărca aplicația Breaking News și vor selecta publicațiile și organizațiile de media pe care vor să le urmărească. Facebook ar fi selectat doar câteva companii de media partenere pentru proiectul pilot al aplicaţiei. Când vor apărea breaking news-uri, publicațiile vor putea să transmită instantaneu notificări către utilizatorii aplicației. Alertele vor putea să includă un scurt text şi un link către ştirea publicată pe site-ul publicaţiei partenere Facebook. După primirea breaking news-ului, oamenii vor putea să dea click pe linkul primit alături de alertă pentru a citi întregul articol pe site-ul respectivei publicaţii care a creat notificarea. 

Facebook va intra în directă competiţie cu platforma de microblogging Twitter. Informația este pe surse și Facebook nu a oferit o poziție clară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel