BRD opreşte temporar sistemul informatic de carduri

BRD - Groupe Societe Generale va efectua, în noaptea de duminică (12 mai) spre luni (13 mai), o operaţiune de modernizare a sistemului informatic de carduri, informează banca.

În consecinţă, între orele 00:00 şi 06:00, deţinătorii de carduri BRD nu vor putea realiza operaţiuni cu acestea în România sau în străinătate, iar reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii nu va fi disponibilă.

"Recomandarea noastră pentru clienţii care vor fi în situaţia de a face diverse plăţi în respectivul interval orar este să îşi asigure o rezervă de numerar. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente pe care această operaţiune le-ar putea cauza clienţilor noştri deţinători de carduri şi le mulţumim pentru înţelegere", se spune într-un comunicat al băncii.

BRD - Groupe Societe Generale are o reţea de 723 de unităţi. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,4 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 27.000 de POS-uri şi mai mult de 1.600 de ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2019, de 54,4 miliarde de lei.

Vezi și: Scandal Eurovision 2019. Palestinienii cer eliminarea imaginilor din clipurile promoţionale în care apare Ierusalimul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel