BRD Năstase Țiriac Trophy: Youzhny, Simon, Monfils și Tipsarevic vin la București

Ediția 2014 a celui mai important turneu de tenis masculin din România - BRD Năstase Țiriac Trophy - se va desfășura în perioada 19-27 aprilie, la Arenele BNR din București. Principalii favoriți ai competiției sunt Mikhail Youzhny, Gilles Simon, Gael Monfils, Vasek Pospisil și Janko Tipsarevic.

Principalul favorit al turneului este rusul Mikhail Youzhny (15 ATP) - fost număr 8 mondial, deţinător a 10 titluri la simplu și 9 la dublu. Gilles Simon (23 ATP) - triplu campion la București - și Gael Monfils (25 ATP) - fost număr 7 mondial - sunt numele celor doi jucători francezi aflaţi pe următoarele două poziţii în clasamentul favoriţilor la câștigarea trofeului. Vasek Pospisil (27 ATP) - unul dintre cei mai tineri jucători din top 30 ATP și o revelaţie a tenisului canadian - se afla în premieră pe tabloul de la București.

Florian Mayer (29 ATP) îşi dispută şansele repetării performanţei de la Bucureşti, din 2011, atunci când a cucerit primul său titlu din carieră. În cursa pentru cucerirea celui de-al doilea trofeu la București se regăsește şi Lukas Rosol - jucătorul ceh care anul trecut a plecat acasă cu trofeul BRD Năstase Ṭiriac Trophy.

Sârbul Janko Tipsarevic - fost număr 8 mondial - și francezul Nicolas Mahut - protagonist al celui mai lung meci din istoria tenisului - vor fi și ei prezenţi pe tabloul BRD Năstase Ṭiriac Trophy.

Horia Tecău - campionul BRD Năstase Ţiriac Trophy la dublu în 2012 și 2013 - îşi va apăra titlurile cucerite la București, alături de Jean-Julien Rojer. Rojer are deja o finală disputată la București în 2009, alături de suedezul Johan Brunstrom.

Goran Ivanisevic, Cédric Pioline, Ilie Năstase și Andrei Pavel joacă meciul demonstrativ

Ziua semifinalelor de simplu și a finalei de dublu - sâmbătă, 26 aprilie - se va încheia sub semnul unui meci demonstrativ de dublu, care va începe la orele 19:00, și în care singurele mize vor fi buna-dispoziţie şi spectacolul absolut.

Câștigător la București în 1993 și finalist în 1994, croatul Goran Ivanisevic revine la București pentru un meci demonstrativ în care va face echipă cu francezul Cédric Pioline - fostul număr 5 mondial. De cealaltă parte a fileului, Ilie Năstase și Andrei Pavel vor face deliciul publicului într-un spectacol memorabil în care umorul și momentele speciale vor transforma Arena Centrală în gazda perfectă pentru tenisul spectacol.

Bilete şi abonamente

Biletele și abonamentele BRD Năstase Ṭiriac Trophy sunt disponibile în reţeaua Eventim: magazinele Domo, Vodafone, Germanos, Orange, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro (inclusiv în sistem Print At Home). Preţul biletelor variază între 15 și 40 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass are preţul de 120 de lei.

Accesul la meciul demonstrativ este inclus în biletul achiziţionat pentru ziua de sâmbătă, 26 aprilie și în abonamentele valabile pe toată perioada de desfășurare a turneului.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 19-20 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 21-25 aprilie, în limita a 1.000 de intrări pe zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel