BRD Năstase Ṭiriac Trophy – Ediţie aniversară. Când va avea loc

Cel mai important turneu de tenis din România se va desfășura în perioada 18-26 aprilie la Arenele BNR din București și va oferi iubitorilor tenisului un maraton de meciuri spectaculoase și evenimente speciale.

Ediţia Aniversară ce marcheză 20 de ani de când se organizează turneul de tenis din Bucureşti va reuni nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top.

Fanii își pot cumpăra deja bilete și abonamente din reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil).

Preţul biletelor variază între 15 și 50 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass are preţul de 140 de lei.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 18-19 aprilie, iar juniorii până în vârsta de 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 20-23 aprilie, în limita a 500 de intrări pe zi.

Biletele sunt disponibile online pe eventim.ro

BRD Năstase Țiriac Trophy este un turneu internațional de tenis de câmp care face parte din circuitul ATP World Tour 250 series.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel