BRD Bucharest Open. Sorana Cîrstea, prima declarație după eliminare

Sorana Cîrstea (53 WTA) a fost eliminată în primul tur la BRD Bucharest Open de Ana Bogdan.

"Am început cam moale, am intrat târziu în meci și nu am reușit să-mi revin. Am jucat defensiv azi, puțin cam încordat, iar ea a jucat foarte bine. O zi proastă a mea, una bună a ei, asta a fost diferența. Mă așteptam la o revenire, chiar și la mingea de meci mă așteptam, dar azi am fost puțin cam lentă, puțin blocată pe picioare. Nu am reușit să intru în meci așa cum mi-am dorit în niciun moment.

E mai greu să joci la București împotriva unei românce, dar asta e, nu e nicio problemă. Vreau să o felicit, Ana a făcut un meci bun. Eu am avut o zi proastă peste care trebuie să trec. Ăsta este tenisul, sunt zile mai bune, zile mai proaste. Mi-aș fi dorit să fac mai mult la București, să stau mai mult în turneu pentru că am jucat acasă. Am încercat, însă mai mult nu am putut azi. Sper că va câștiga o româncă turneul, mai sunt destule în competiție. Ar fi foarte frumos să câștige o româncă", a spus Sorana Cîrstea.

Ea a adăugat că i-a fost dificil să revină pe zgură după ce a jucat pe iarbă. "Mie mi-e puțin greu să revin pe zgură după iarbă. Pe iarbă schimb mereu planul de joc, schimb mișcările și apoi îmi e greu să vin iar pe zgură, pe alunecări, pe deschis terenul. Sincer, nu cred că am jucat vreodată bine după Wimbledon când m-am întors pe zgură. Dar ăsta este programul, eu am încercat cât mai mult să mă adaptez", a menționat favorita numărul 6 a turneului de la București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel