BRD BUCHAREST OPEN, organizat în România până în 2018, a anunțat Federația Română de Tenis

Federația Română de Tenis a obținut licența pentru organizarea până în 2018 a celui mai mare turneu de tenis din România destinat fetelor, BRD Bucharest Open.

Astfel, BRD Bucharest Open, organizat de FRT și Ministerul Tineretului și Sportului, va putea fi urmărit din tribune de către iubitorii tenisului din România cel puțin încă patru ediții, după cea organizată în 2014 și câștigată de sportive "tricolore" în ambele probe.

Citește și: Ponta, huiduit la meciul Simonei Halep. Primul mesaj al premierului

"În 2013 am demarat negocierile cu deținătorul licenței pentru transferarea organizării turneului Hungarian Grand Prix de la Budapesta la București, iar anul acesta am putut organiza prima ediție a celui mai mare turneu WTA din istoria României.

Lucrurile au ieșit cum nu se poate mai bine, iar acum am reușit să luăm licența acestui turneu pentru încă patru ani, semnând contractul cu proprietarul turneului, Jeno Marky, din Ungaria.

Este o șansă enormă atât pentru tenisul românesc și jucătoarele noastre, cât și pentru fanii acestui sport, care vor avea posibilitatea de a vedea cât mai multe jucătoare de top pe arenele din România, deoarece vrem să îmbunătățim această competiție de la an la an. Suntem conștienți că acest lucru nu ar fi fost posibil fără susținerea Ministerului Tineretului și Sportului, a sponsorilor, a partenerilor, a partenerilor media și a fanilor acestui frumos sport pe care îi așteptăm alături de noi și la edițiile viitoare", a declarat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, citat de Agerpres.

Vezi și: Halep a trecut de Niculescu și merge în finala BRD Bucharest Open

Prima ediție a BRD Bucharest Open s-a desfășurat în perioada 7-14 iulie 2014, la Arenele BNR din București, și a fost câștigată de Simona Halep, la simplu, și de perechea românească Alexandra Cadanțu/Elena Bogdan, la dublu.

Turneul de categorie internațională este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 dolari și 280 de puncte WTA pentru câștigător.

Turneul WTA Hungarian Grand Prix s-a desfășurat în perioada 1993-2013, la Budapesta (Ungaria).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel