BRD Bucharest Open. Patru românce, capi de serie

Tenis Wimbledon
Tenis Wimbledon

Nu mai puţin de patru jucătoare române sunt capi de serie la turneul de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care va debuta luni la Arenele BNR din Capitală.

Mihaela Buzărnescu e a doua favorită, Irina Begu, deţinătoarea titlului, este a treia favorită, Sorana Cîrstea a fost desemnată cap de serie numărul cinci, iar Ana Bogdan este cap de serie numărul şase. În total opt românce se află pe tabloul principal de simplu, dintre care trei sunt beneficiare ale unor wild carduri, Andreea Roşca, Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru, iar cealaltă este Alexandra Dulgheru. În primul tur, Begu, campioana de anul trecut, o va înfrunta pe Ons Jabeur (Tunisia).

Buzărnescu, a doua favorită, va juca în prima rundă contra unei adversare din Muntenegru, Danka Kovinic. Sorana Cîrstea va primi replica unei jucătoare venite din calificări, iar Ana Bogdan va avea un meci foarte dificil cu Anna-Karolina Schmiedlova (Slovacia), şi ea fostă campioană la Bucureşti.

Alexandra Dulgheru va avea şi ea un meci greu, cu franţuzoaica Pauline Parmentier, cap de serie numărul opt. Roşca a întâlni o adversară venită din calificări, Ruse va fi nevoită să înfrunte un cap de serie (7), slovena Polona Hercog, iar Miriam Bulgaru o va înfrunta pe chinezoaica Yafan Wang. Letona Anastasija Sevastova este principala favorită, finalista de acum doi ani urmând să joace în primul tur cu Dalila Jakupovic (Slovenia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel