Brazilia a umilit Spania în finala de la Cupa Confederațiilor - VIDEO

Brazilia
Brazilia

Brazilia a umilit Spania în finala de la Cupa Confederațiilor, iar naționala Selecao a devenit una dintre principalele favorite la câștigarea Campionatului Mondial din 2014, ce va avea loc tocmai în patria "Festivalului de la Rio".

Brazilia a început furtunos finala disputată pe teren propriu, iar "bătrânul" Fred a deschis balul în minutul 2, profitând de o bâlbâială în careul ibericilor.

În minutul 41 Pedro a trecut pe lângă egalare, însă mingea trimisă de el pe lângă portarul Braziliei a fost respinsă înainte să intre în poartă, de către fundașul David Luiz. După numai două minute Neymar a făcut 2-0, cu un șut puternic la colțul scurt.

Imediat după reluare, același Fred a stabilit scorul final, 3-0, deși în minutul 55 Spania a beneficiat de un penalty, ratat însă de Sergio Ramos.

Pentru ca dezastrul să fie complet, Pique a fost eliminat în minutul 68. Asta după ce brazilienii au mai cerut două eliminări, la intrările lui Arbeloa și Ramos, ambii sancționați doar cu galben.

S-a terminat 3-0 pentru Brazilia, care a învins fără drept de apel Campioana Mondială și Europeană în exercițiu, devenind una dintre favoritele la câștigarea Cupei Mondiale din 2014, ce se va desfășura chiar pe teren propriu.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei.

Echipele de start

Brazilia: Julio Cesar - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Paulinho (Hernanes 88), Luis Gustavo - Oscar - Hulk (Jadson 73), Fred (Jo 80), Neymar Antrenor: Luiz Felipe Scolari

Spania: Casillas - Arbeloa (Azpilicueta 46), Ramos, Pique, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Torres (Villa 59), Mata (Navas 52) Antrenor: Vicente del Bosque

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel