Bravo ai stil, ELIMINARE 2 octombrie 2021. Maurice Munteanu: Nenorocire!

Bravo, ai stil!
Bravo, ai stil!

Sâmbătă, este gală eliminatorie la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

UPDATE: Nicoleta Nucă este concurenta eliminată de la Bravo, ai stil! 

Conceptul Galei eliminatorii de la Bravo, ai stil! Celebrities, „femme fatale”, le va pune la grea încercare pe cele nouă concurente. Astfel, sâmbătă, de la ora 22:00, la Gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D, cele nouă concurente vor lupta cu toate armele pentru a reuși să câștige un loc cât mai bun atât din punctul de vedere al juraților, cât și în inimile telespectatorilor, care își vor susține favoritele și de această dată.

Conform voturilor exprimate de public până la momentul Galei precendente, clasamentul concurentelor era unul uluitor: pe primul loc s-a aflat Ruxi cu un procent covârșitor și pe locul al doilea s-a situat Sensy, în ciuda atitudinii sale predominant tăcute de până acum.

Emoțiile vor fi de-a dreptul copleșitoare pentru cele nouă celebrități deoarece este prima gală eliminatorie din acest sezon, care se anunță una extrem de dificilă din toate punctele de vedere. Competitoarele s-au pregătit în cel mai mic detaliu cu ținute care mai de care mai sexy, mai senzuale, mai provocatoare, dar și cu multe momente artistice de senzație, menite să fascineze atât jurații, cât și publicul. Gala de astăzi are un concept dificil, „Femme fatale", însă este unul și foarte ofertant, iar cele nouă concurente vor lupta pentru a demonstra că își merită locul în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities".

 

Maurice Munteanu, nemulțumit în cadrul galei

Ca de fiecare dată, cel mai vehement în ceea ce privește ținutele concurentelor va fi Maurice Munteanu, care la un moment dat își va arăta nemulțumirea față de outfit-urile fetelor: „Daca ar fi să spun 100% ceea ce cred despre o ținută, ar fi nenorocire!”

Pe de altă parte, unele concurente dezgroapă securea războiului și își adresează din nou reproșuri uluitoare. Viviana îi reamintește lui Carmen faptul că ea a fost cea care a afirmat despre ea că a luat steluțe pentru că a fost vocală și nu pentru ținuta sa.

Care vor fi cele mai apreciate outfit-uri și momente artistice, dar și cine va părăsi competiția, aflați în această seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel