”Bravo, ai stil! Celebrities”, gală 25 decembrie 2021. Maurice Munteanu, așa cum nu l-ați văzut niciodată

Show de zile mari la „Bravo, ai stil! Celebrities” în seara de Crăciun. 

Sâmbătă, în seara de Crăciun, gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 22:00, pe Kanal D, vine cu o ediție specială care celebrează o seară de poveste, cu momente artistice impresionante, distracție, muzică, dar și styling-uri și defilări extraordinare ale concurentelor rămase în competiția stilului.

Gala de sărbătoare „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi cu atât mai spectaculoasă, cu cât va marca o premieră în cele șapte sezoane deja difuzate, va fi prima ediție dintre acestea în care concurentele, jurații și prezentatoarea emisiunii vor fi alături de telespectatori, chiar în seara de Crăciun. Așadar, concurentele s-au pregătit temeinic pentru a demonstra că își merită locul în competiția despre stil și modă, momentele speciale, atât din partea concurentelor, cât și ale juraților vor transpune imediat publicul în atmosfera spiritului de sărbătoare a Crăciunului.

Ilinca Vandici, emoționată

„Este o noapte magică, vă doresc din suflet ca această sărbătoare să vă aducă pace, liniște, împlinire și multă iubire. În gala de Crăciun „Bravo, ai stil! Celebrities” v-am pregătit o ediție de zile mari, avem momente unul și unul. Crăciun fericit, tuturor! Sunt emoționată, este o premieră, după șapte sezoane, este primul Crăciun pe care îl petrecem împreună alături de telespectatori”, a transmis Ilinca Vandici.

Victor Slav va interpreta melodia „White Christmas”

O altă premieră a show-ului este dată de un moment artistic muzical. Victor Slav va interpreta melodia „White Christmas”, alături de foste concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!”: Oana Radu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeș și Gina Chirilă.

Acestea vin cu sfaturi prețioase pentru concurentele acestui sezon și povestesc cum li s-a schimbat viața după participarea în cadrul show-ului.

Maurice Munteanu, într-o ipostază inedită

De asemenea, telespectatorii îl vor putea urmări pe Maurice Munteanu într-o ipostază inedită. Juratul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” va susține un moment de roast. Îi va lua în colimator atât pe colegii lui de platou, cât și pe concurente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel