”Bravo, ai stil! Celebrities”, eliminare pe 15 ianuarie. Ilinca Vandici, anunțul de care se tem toate concurentele

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a continuat, sâmbătă, cu o gală eliminatorie.

Raluca Dumitru, Amna și Mellina au ajuns în pragul eliminării la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine a părăsit competiția, în cele din urmă?

Se strâng rândurile la „Bravo, ai stil! Celebries”, iar concurentele se apropie cu pași repezi de marea finală. Sâmbătă seară, Viviana Sposub și Ruxi au luat cinci pe linie. La final, pe prima poziție s-a clasat Ruxi, secondată de Viviana Sposub, în ceea ce privește votul publicului. Cu ochii în lacrimi, Ruxi a mulțumit tuturor pentru susținere. Astfel, Ruxi a avut imunitatea pe care și-a câștigat-o odată cu primul loc și a votat-o spre eliminare pe Viviana Sposub, lucru de neînțeles pentru concurenta clasată pe locul doi. La rândul ei, Viviana Sposub a votat-o pe Raluca Dumitru, concurenta obținând astfel două voturi spre eliminare, unul fiind și din partea Adinei.

Astfel, Raluca a pășit în față alături de Mellina și Amna, ultimele clasate în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”. Și Adina Halas a fost votată de către Bella Santiago spre eliminare, astfel că și ea a intrat la duelul eliminării alături de celelalte trei concurente, numai că ea a fost cea mai votată de către public din cele patru. Prin urmare, a fost salvată de la eliminare datorită susținerii publicului.

Cele rămase în cursa eliminării au fost Raluca Dumitru, Amna și Mellina. 

În cele din urmă, Mellina a fost eliminată: „Nu este nicio problemă, chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început. Îmi pare rău că voi pleca. Mulțumesc pentru această experiență, mulțumesc juriului de la care am învățat multe, mulțumesc fetelor, mulțumesc oamenilor care m-au votat și m-au susținut. Ce să zic... O să îmi fie dor de voi. Nu credeam că o să zic asta. La început, mi-a fost frică de juriu, după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treaba. A fost o experiență deosebită. Toți oamenii din spatele camerelor, reporterii, chiar am rămas fară cuvinte. Nu sunt supărată, îmi pare rău, dar a fost o experiență deosebită!”

-------------

Pentru început, amintim că, din data de 1 ianuarie, galele „Bravo, ai stil! Celebrities” vor fi difuzate la Kanal D de la ora 20:00, în fiecare sâmbătă. Pe 15 ianuarie, va avea loc o gală eliminatorie la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurentele vor trece prin momente dificile în cadrul galei, iar Ilinca Vandici va face anunțul de care se temeau toate concurentele competiției de stil.

Însă, înainte de a ajunge în faza eliminăriii, concurentele au de făcut un show pe care jurații „Bravo, ai stil! Celebrities” îl vor nota ca atare. Se pare că, în această seară, concurentele nu vor fi la înălțimea așteptărilor juraților sau cel puțin o parte dintre ele.

Rămâne de văzut cine va fi eliminat în gala „Rock'n Roll Baby”. 

Anunțul făcut de Ilinca Vandici după 16 ani de televiziune: E foarte greu să faci ceea ce fac eu

Ilinca Vandici lucrează în televiziune de 16 ani. „Este foarte grea și de aceea, de fiecare dată când am fost întrebată, am declarat că este foarte greu să faci ceea ce fac eu. Probabil că sunt invidiată, că multă lume și-ar dori să fie „în papucii mei', însă nu este deloc ușor să faci televiziune. Nu a fost ușor nici să ajung la nivelul la care sunt astăzi, muncesc de 16 ani în lumina reflectoarelor, și abia acum pot spune că sunt în cea mai bună formă a mea și profesional și personal. Este greu să ajungi acolo unde îți dorești, dar și mai greu să te menții. Când faci această profesie emanând în fiecare moment zâmbet, energie bună, umor, conținut puternic și bine realizat, totul presupune mult efort, dedicare. Cred că scopul meu pe acest pământ este să fac oamenii mai fericiți, să îi ajut să zâmbească”, a declarat Ilinca Vandici pentru Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel